Excellence online tanfolyamok

Fejleszd munkatársaid Excel tudását e-learning rendszerünk segítségével!

Telefon

+36304783461

Email

trening@excellence.hu

Székhely

8000 Székesfehérvár, Határ utca 16.
Nincs személyes ügyfélfogadás

Miben tudunk segíteni és miben nem?

Mindenki ideje értékes. Így összegyűjtöttük röviden, mi az amiben tudunk segíteni és miben nem. Így nem kell feleslegesen emailt írnod, ajánlatot kérned tőlünk. Egyértelműen tudni fogod, hogy mikor tudunk együtt dolgozni, mikor a legideálisabb megoldás számodra a mi képzési rendszerünk.

E-learning képzés

Előre rögzített e-learning oktatóvideók és letölthető gyakorlófájlok segítségével önállóan, saját időbeosztásuk szerinte tudnak tanulni munkatársaid. Igény esetén a videók mellé tudunk biztosítani email-es kérdezési lehetőséget valamint hivatalos tanúsítványt a képzés elvégzéséről.

Legkisebb létszám

Minimum létszám 5.
Amennyiben kevesebb mint 5 munkatársad Excel e-learning képzését szeretnéd megszervezni, akkor a tanfolyamok.excelneked.hu oldalon tudnak kollégáid jelentkezni a képzésekre.

Csak vállalkozásoknak

Az Excellence.hu csak vállalkozásoknak biztosít Excel képzést. Amennyiben magánemberként szeretnél részt venni a tanfolyamokon, a tanfolyamok.excelneked.hu oldalon tudsz online (e-learning) képzésekre jelentkezni.

Nem tudunk személyesen tárgyalni

Munkatársaink home office-ban és kötetlen munkaidőben dolgoznak, így személyesen nem tudod feltenni kérdéseidet. Email-ben és telefonon minden felmerülő kérdésre rövid időn belül válaszolunk, hogy minden információ rendelkezésre álljon a döntéshez.

Nem tartunk képzést idegen nyelven, személyesen, élőben online

Az e-learning felület és az oktatóvideók magyar nyelvel érhetőek csak el. Kihelyezett, tantermi és élő online képzéseket nem tartunk, tanácsadást, egyedi feladatmegoldást nem vállalunk.

Nem indulunk pályázati felhívásokon, közbeszerzési eljárásokon

Nem tudunk ajánlatot küldeni előre megadott paraméterek alapján, valamint ha az Excel tanfolyamot pályázati pénzből szeretnétek megvalósítani (GINOP, VEKOP, stb.)

Kérd ajánlatunkat!

Ha a fent leírtak alapján megfelelő megoldás számodra a mi Excel oktatási rendszerünk, kérd ajánlatunkat!

Munkanapokon 24 órán belül küldjük ajánlatunkat.

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Egy cégtől egy főnek tudunk biztosítani egy egyhetes korlátlan hozzáférést az összes tananyaghoz. Így meggyőződhetsz róla, hogy az oktatóvideók és a felület megfelel-e a Ti igényeiteknek, a munkatársaid a legjobb helyen tanulhatnak.

Jelenleg nem tartunk kihelyezett és élő online Excel képzéseket. Amennyiben kizárólag ezek a képzési módok alkalmasak neked, akkor is írj nyugodtan nekünk e-mailt, tudunk ajánlani tapasztalt oktatókat.

Ezt a rendszert kifejezetten vállalati csapatok részére tartjuk fenn. Ajánlatot minimum 5 résztvevő esetén tudunk adni. Magánemberként vagy 5 résztvevő alatt, a tanfolyamok.excelneked.hu oldalunkon tudsz képzéseinkre jelentkezni.

Ha teheted, kérlek, e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot. A levelekre is gyorsan válaszolunk. Nagy előnye az írásbeli kommunikációnak, hogy később nagyon könnyen visszakereshető. Ha inkább telefonálni szeretsz, akkor munkaidőben a weboldalon található telefonszámon hívhatsz minket. Munkatársaink kötetlen munkaidőben dolgoznak. Ha éppen nem tudják felvenni a telefont, később visszahívnak.

Szintfelmérést nem végzünk. Amennyiben nem vagy biztos munkatársaid tudásszintjében, az Excel kezdőtől a haladóig képzésünket ajánljuk számodra. Ebben a kurzusban teljesen az alapoktól indulva juthattok el egy magabiztos Excel tudásig.

Nem tudunk ajánlatot küldeni előre megadott paraméterek alapján, valamint ha az Excel tanfolyamot pályázati pénzből szeretnétek megvalósítani (GINOP, VEKOP, stb.). Ezeknek az ajánlatok elkészítése aránytalanul nagy adminisztrációs terherrel jár, és a legtöbbször a legalacsonyabb árú ajánlatot választják a megrendelők.

Céginfo

A cég elnevezése: Excellence Training Kft.
Cégjegyzékszám: 07-09-032431
Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Határ utca 16. (nincs ügyfélfogadás)
Statisztikai számjele: 27036666-8559-113-01
Adószám: 27036666-2-07
EUs adószám: HU27036666
Bank: Erste Bank
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-84772877
IBAN: HU22 1160 0006 0000 0000 8477 2877
SWIFT: GIBAHUHB

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000094

Tárhelyszolgáltatónk

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
E-mail: support@tarhely.eu
Adószám: 14571332-2-42

Scroll to Top