Fejleszd munkatársaid Excel tudását!

Kérd ajánlatunkat munkatársaid Excel képzésére! Munkanapokon 24 órán belül küldjük ajánlatunkat.

Miben tudunk segíteni és miben nem?

Mindenki ideje értékes. Így összegyűjtöttük röviden, mi az amiben tudunk segíteni és miben nem. Így nem kell feleslegesen emailt írnod, ajánlatot kérned tőlünk. Egyértelműen tudni fogod, hogy mikor tudunk együtt dolgozni, mikor a legideálisabb megoldás számodra a mi képzési rendszerünk.

E-learning képzés

Előre rögzített microlearning oktatóvideók és letölthető gyakorlófájlok segítségével önállóan, saját időbeosztásuk szerinte tudnak tanulni munkatársaid. Tudunk biztosítani emailes kérdezési lehetőséget valamint hivatalos tanúsítványt a képzés elvégzéséről.

Kihelyezett képzés

Az irodátokban, telephelyeteken tartja meg oktatónk az Excel képzést. Munkatársaidnak nem kell utaznia, a megszokott környezetben tanulhatnak. Budapesten kiszállási díjat nem számítunk fel, vidéki oktatásoknál kedvező kilométer alapú kiszállási díjat alkalmazunk, melyet ajánlatunkban előre rögzítünk.

Tanácsadás

Excel szakértőnk az irodátokba megy, és segít kialakítani, rendbe tenni céges Excel táblázataitokat. Javaslatokat tesz az ideális struktúrára, segít annak elkészítésében. A tanácsadás során, amennyiben akarjátok, el is magyarázza az alkalmazott funkciókat, függvényeket, hogy legközelebb már segítség nélkül tudjátok elvégezni a feladatokat.

Legkisebb létszám

Minimum létszám kihelyezett képzés esetén 5 fő, e-learning képzés esetén 2 fő.
Amennyiben kevesebb mint 2 munkatársad Excel e-learning képzését szeretnéd megszervezni, akkor az Excelneked.hu oldalon a jelentkezési űrlap kitöltésével tudnak kollégáid jelentkezni a képzésekre.

Szintfelmérés

Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy munkatársaid milyen szintű tudással rendelkeznek az Excel területén, segítünk felmérni tudásukat. Így a legmegfelelőbb oktatást tudod megrendelni számukra.

Csak vállalkozásoknak

Az Excellence.hu csak vállalkozásoknak biztosít Excel képzést. Amennyiben magánemberként szeretnél részt venni a tanfolyamokon, az Excelneked.hu oldalon tudsz online (e-learning) képzésekre jelentkezni.

Nem tudunk személyesen kimenni tárgyalni az oktatás előtt

Emailben viszont minden felmerülő kérdésre rövid időn belül részletesen válaszolunk, hogy minden információ rendelkezésre álljon a döntéshez

Nem tartunk képzést idegen nyelven, nem tudunk gépeket vinni a résztvevők számára

A képzéseket magyar nyelven tartjuk, laptopokat pedig nektek szükséges biztosítanotok, mi sajnos nem tudunk eszközöket vinni.

Nem indulunk pályázati felhívásokon, közbeszerzési eljárásokon

Kérd ajánlatunkat!

Válaszd ki, hogy melyik típusú képzésünkre kérsz ajánlatot, majd a megjelenő űrlapon add meg az ajánlathoz szükséges néhány adatot!

Munkanapokon 24 órán belül küldjük ajánlatunkat.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, tartunk kihelyezett Excel képzéseket az ország egész területén.

Ezt a rendszert kifejezetten vállalati csapatok részére tartjuk fenn. Ajánlatot minimum 2 résztvevő esetén tudunk adni. Magánemberként vagy 2 résztvevő alatt, az Excelneked.hu oldalunkon tudsz képzéseinkre jelentkezni.

Telefonos ügyfélszolgálatot nem tartunk fel. Kérlek, e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot. A levelekre gyorsan válaszolunk.

Igen. Amennyiben szeretnéd megtudni a tanfolyam megrendelése előtt, hogy jelenleg milyen szinten vannak munkatársaid, térítésmentesen biztosítjuk Nektek a szintfelmérést.

Telefon

Telefonon jelenleg nem tudsz kapcsolatba lépni velünk, de az e-mailekre gyorsan válaszolunk

Email

trening@excellence.hu

Székhely

8000 Székesfehérvár, Határ utca 16.
Nincs személyes ügyfélfogadás

Céginfo

A cég elnevezése: Excellence Training Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-346031
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Határ utca 16.
Statisztikai számjele: 27036666-8559-113-01
Adószám: 27036666-2-42
EUs adószám: HU27036666
Bank: Erste Bank
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-84772877
IBAN: HU22 1160 0006 0000 0000 8477 2877
SWIFT: GIBAHUHB

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000094

Tárhelyszolgáltatónk

Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
E-mail: support@tarhely.eu
Adószám: 14571332-2-42