Segítünk munkatársaid Excel képzésében

Fejleszd munkatársaid Excel tudását! Tanuljatok bárhol, bármikor saját időbeosztásotok szerint. Vállalati tapasztalattal rendelkező szakértő oktatók biztosítják, hogy valóban használható gyakorlati tudást szerezzenek kollégáid.

Excellence logo

Próbáld ki Excel e-learning rendszerünket

Kérd próbahozzáférésed kötelezettségmentesen, és győződj meg róla, hogy munkatársaid a legjobb Excel tananyagokat kapják egy könnyen használható e-learning rendszerben!

Rövid microlearning oktatóvideók

A nagy ismeretanyagot sok kis részre osztottuk. Így a néhány perces, lényegretörő oktatóvideók segítségével hatékonyabb a tanulási folyamat.

Bárhonnan, bármikor elérhető

Az e-learning rendszer használatához mindössze internetkapcsolatra van szükség. Helytől és időtől függetlenül rendelkezésre állnak az oktatóvideók.

Modern e-learning rendszer

A letisztult, könnyen használható tanulói felületen, mindenki kényelmesen fejlesztheti Excel tudását, könnyedén navigálhat a tananyagok és az oktatóvideók között.

Több éves vállalati tapasztalattal rendelkező oktatók

Az összes oktatóvideót és oktatási anyagot olyan oktatók készítették, akik a versenyszférából érkeztek. Több éves vállalati tapasztalataiknak köszönhetően pontosan tisztában vannak vele, hogy mire van szüksége egy munkavállalónak az Excel területén.

Oktatóink az elméleti oktatás helyett a gyakorlatra helyezik a hangsúlyt. Munkatársaid olyan ismereteket szerezhetnek, amit akár már másnap be tudnak építeni a munkájukba.

Nézd meg legjobb videós tananyagainkat, kérd kötelezettségmentesen a 30 napos próbahozzáférésed!

A próbaidőszak alatt az összes tananyaghoz hozzáférsz.

A Ti igényeitekhez igazodó képzési forma

Minden e-learning képzésünk elérhető hivatalos tanúsítványt biztosító felnőttképzés keretében. A tanfolyam ideje alatt a résztvevők email-ben feltehetik kérdéseiket oktatóinknak, és a kurzus elvégzése után hivatalos, az állam által elismert, sorszámozott tanúsítványt kapnak.

Ha nincs szükségetek kérdezési lehetőségre és tanúsítványra, akkor pedig az online videótár szolgáltatásunk a legjobb választás számotokra. Ebben az oktatási formában a videós tananyaghoz és a letölthető gyakorlófájlokhoz kaptok hozzáférést. Mindezt a hivatalos tanúsítványt adó tanfolyamnál is kedvezőbb áron.

Az alábbi vállalatok már nálunk képzik munkatársaikat

Vállalati partnereink

Online Excel tanfolyam referenciák

SEgítünk munkatársaid Excel képzésében

Kérdésed van? Küldd el nekünk emailben! 24 órán belül válaszolunk.

e-mail: trening@excellence.hu

Scroll to Top