Képezd munkatrásaid online

Fejleszd munkatársaid Excel tudását home office-ban. Tanuljatok bárhol, bármikor saját időbeosztásotok szerint. Vállalati tapasztalattal rendelkező szakértő oktatók biztosítják, hogy valóban használható gyakorlati tudást szerezzenek kollégáid.

Excellence logo

Próbáld ki Excel e-learning rendszerünket

Kérd egy hetes próbacsomagod kötelezettségmentesen, és győződj meg róla, hogy munkatársaid a legjobb Excel tananyagokat kapják, ha velünk tanulnak.

Rövid microlearning oktatóvideók

A nagy ismeretanyagot sok kis részre osztottuk. Így a néhány perces, lényegretörő oktatóvideók segítségével hatékonyabb a tanulási folyamat.

Bárhonnan, bármikor elérhető

Az e-learning rendszer használatához mindössze internetkapcsolatra van szükség. Helytől és időtől függetlenül rendelkezésre állnak az oktatóvideók.

Modern e-learning rendszer

A letisztult, könnyen használható tanulói felületen, mindenki kényelmesen fejlesztheti Excel tudását, könnyedén navigálhat a tananyagok és az oktatóvideók között.

Több éves vállalati tapasztalattal rendelkező oktatók

Az összes oktatóvideót és oktatási anyagot olyan oktatók készítették, akik a versenyszférából érkeztek. Több éves vállalati tapasztalataiknak köszönhetően pontosan tisztában vannak vele, hogy mire van szüksége egy munkavállalónak az Excel területén.

Oktatóink az elméleti oktatás helyett a gyakorlatra helyezik a hangsúlyt. Munkatársaid olyan ismereteket szerezhetnek, amit akár már másnap be tudnak építeni a munkájukba.

Nézd meg legjobb videós tananyagainkat, kérd kötelezettségmentesen az egy hetes próbacsomagodat!

A próbaidőszak alatt az összes tananyaghoz hozzáférsz.

A Ti igényeitekhez igazodó képzési forma

Minden e-learning képzésünk elérhető hivatalos tanúsítványt biztosító felnőttképzés keretében. Ha szeretnéd segítünk munkatársaid jelenlegi tudásának felmérésében is. A tanfolyam ideje alatt a résztvevők emailben feltehetik kérdéseiket oktatóinknak, és a kurzus elvégzése után hivatalos, az állam által elismert, sorszámozott tanúsítványt kapnak.

Ha nincs szükségetek kérdezési lehetőségre és tanúsítványra, akkor pedig az online videótár szolgáltatásunk a legjobb választás számotokra. Ebben az oktatási formában a videós tananyaghoz és a letölthető gyakorlófájlokhoz kaptok hozzáférést. Mindezt a hivatalos tanúsítványt adó tanfolyamnál is kedvezőbb áron.

Az alábbi vállalatok már nálunk képzik munkatársaikat

SEgítünk munkatársaid Excel képzésében

Kérdésed van? Küldd el nekünk emailben! 24 órán belül válaszolunk.

e-mail: sh.krisztina@excellence.hu

Scroll to Top