Ajánlat online (e-learning) Excel képzésre

Köszönjük, hogy ajánlatot kértél szolgáltatásunkra! Annak érdekében, hogy minél gyorsabban rendelkezésedre álljon minden szükséges információ a döntéshez, erről az oldalról le tudod tölteni az ajánlatunkat.

Ha bármi kérdésed van az ajánlattal kapcsolatban, keress minket a trening@excellence.hu címen, vagy hívj minket a +36 70 574 1499-es telefonszámon.

Néhány napon belül munkatársunk is keresni fog Téged, hogy tud-e valamiben segíteni, van-e kérdésed a képzéseinkkel kapcsolatban.

Letölthető ajánlat

Itt letöltheted az ajánlatunkat és a kalkuláló táblát, amivel könnyen kiszámolhatod, hogy az általad kiválasztott tanfolyamok, hozzáférések összesen mennyibe kerülnek.

Ajánlat e-learning képzésre

Ajánlat

E-learning képzésre

Kalkuláló tábla e-learning képzés

Kaluláló tábla

E-learning képzésre

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerült kérdésekre adott válaszokat. Lehet, hogy Te is megtalálod itt a keresett információkat, és ezzel időt spórolhatsz.

Van lehetőség élő oktatásra?

Ajánlatot csak e-learning képzésre, cégeknek, minimum 2 résztvevő esetén tudunk adni. Személyes és élő online oktatásunk nincs. E-learning felületen érhetőek el a tananyagok, előre rögzített oktatóvideók formájában.

Pályázati pénzből megvalósítható az oktatás?

Pályázatra (VEKOP, GINOP, stb) nem tudunk adni ajánlatot. Saját ajánlati sablonnal dolgozunk, így szintén nem tudunk ajánlatot küldeni az ajánlatkérő által meghatározott egyedi paraméterek alapján (pl.: óránkénti bontásban).

Van szintfelmérő a tanfolyamokhoz?

Az Excel kezdőtől a haladóig tananyagban az alapoktól a haladó szintig hozzáférnek az összes oktatóvideóhoz a résztvevők, a szintek között szabadon mozoghatnak, így nem feltétlen szükséges szintfelmérés a kurzus megkezdése előtt. Amennyiben mindenképpen szeretnétek szintfelmérést, meg tudjuk oldani. A többi Exceles tananyaghoz javasolt a haladó szintű Excel ismeret.

Van vizsga az e-learning tananyagokhoz?

Az Excel kezdőtől a haladóig tananyagunkhoz rendelhető vizsga. Ez egy online kitölthető, feleletválasztós teszt egy letölthető Excel fájllal, amiben meg tudják oldani a feladatokat a résztvevők.
A rendszerbe beérkező válaszok alapján automatikusan megtörténik a kiértékelés. Az eredményt a résztvevők e-mailben megkapják, valamint a kapcsolattartónak biztosítunk egy összegző táblázatot az összes résztvevő eredményéről.
A többi tananyagunkhoz jelenleg még nem elérhető vizsga.

Meddig nézhetőek vissza az oktatóvideók?

A megrendelt időtartamtól függően 1 éves vagy örökös hozzáférést biztosítunk az oktatóvideókhoz. A hozzáférés időtartama alatt a videók tetszőleges sorrendben, korlátlan alakalommal megtekinthetőek.

Több ember használhatja ugyanazt az e-learning hozzáférést?

Nem. Ahány ember használni akarja az e-learning felületet, annyi hozzáférést szükséges megrendelni. Viszont több hozzáférés megrendelése esetén jelentős mennyiségi kedvezményt biztosítunk.

A résztvevők kérdezhetnek az oktatótól a tananyaggal kapcsolatban?

Igen. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás tartalmaz ilyen lehetőséget, a résztvevők e-mailben kérdezhetnek Excel szakértőnktől a képzés anyagával kapcsolatban, vagy segítséget kérhetnek tőle a tananyag gyakorlatba való átültetéséhez.

Megrendelés előtt van lehetőség az e-learning felület kipróbálására, a tananyagok megtekintésére?

Igen. Kérés esetén egy cégtől egy embernek biztosítunk egy 1 hetes próbalehetőséget. A próbaidőszak alatt az összes tananyaghoz korlátlan hozzáférést adunk. Így meggyőződhetsz róla, hogy munkatársaid a legjobb minőségű oktatási anyagokból tanulhatnak.

Van lehetőség a résztvevők cseréjére? Például ha az egyik kollégám elmegy a cégtől.

Alapesetben a résztvevők cseréje nem lehetséges, mivel egy hozzáférés megrendelésével egy ember oktatását tudjuk biztosítani. Viszont az ilyen igényeket mindig egyedileg megvizsgáljuk.
Ha a cégtől távozott munkatárs a képzést nem kezdte el, vagy az oktatóanyag csak jelentéktelen részét dolgozta fel, úgy adminisztrációs díj fejében át tudjuk írni a hozzáférést egy másik munkatárs részére.
A tananyag feldolgozottságát az alábbiak szerint vizsgáljuk:
• hány leckét jelölt meg a résztvevő „készként” az e-learning felületen
• mennyi időt töltött el bejelentkezve a résztvevő az e-learning rendszerben
Így lehetőség van arra, hogy ha egy résztvevő nem foglalkozik a tananyaggal, nem használja a felületet, akkor ne vesszen kárba az oktatásába fektetett összeg. Viszont a fluktuációból adódó kockázatokat nem tudjuk átvállalni partnereinktől.

Kaphatok információt arról, hogy a résztvevők hogyan haladnak a tananyag feldolgozásával?

Igen. Tudunk biztosítani egy összefoglaló táblázatot, melyben minden résztvevő neve mellett megtalálható, hogy a számára megrendelt tananyag hány százalékát dolgozta fel.

Elérhetőségeink

Ha bármi kérdésed van az ajánlattal és a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keress minket elérhetőségeink egyikén!

Email

trening@excellence.hu

Telefon

+36 70 574 1499

Székhely

8000 Székesfehérvár, Határ utca 16.
Nincs személyes ügyfélfogadás

Scroll to Top